Pagina's

zondag 10 maart 2013

Before I die

Deze tag heb ik op verschillende blogs gezien en ik vond hem heel leuk! Op WeHeartIt vind je veel leuke plaatjes. Ik zit al een tijdje op WeHeartIt en kom altijd verschillende plaatjes tegen. De bedoeling van deze tag is dat je plaatjes uitzoekt. En de plaatjes laten zien wat ik ooit nog wil doen in mijn leven. Before I die. Ik heb zoveel dingen die ik nog wil doen dat mijn lijst echt veel te lang is! Daarom heb ik de leukste uitgekozen.
Dit is natuurlijk niet een hele grote droom. Maar ik wil het wel heel graag! In een grote mand door de lucht vliegen. En de wereld van boven bekijken! Het lijkt me heel erg leuk!

Deze heb ik al heel lang als kleine wens. Op Marktplaats zijn de camera's niet echt heel duur, maar de fotorolletjes zijn geloof ik wel duur. Ik heb het nog nooit echt opgezocht. Maar ik zal ook een polaroid hebben :)
Een paint fight lijkt me super leuk! Lekker kliederen en gooien met verf. En dan gewoon grote verf potten over iemand heen gooien. Totdat je helemaal onder zit! Wel heel veel rommel! Ik zou niet weten waar je het zou moeten doen.
Dit lijkt me duidelijk :) Ik ben een erg grote fan van One Direction! Een directioner om het zo te zeggen. Het lijkt me geweldig om een dag met One Direction door te brengen. Het lijken me geweldige, gezellige en grappige jongens. Dat weet ik eigenlijk wel zeker. En niet te vergeten, dan kan ik de hele dag naar ze kijken, Knapperds!
Shoppen in New York! Zoiezo is mijn droom al heel lang om naar New York te gaan! Grote gebouwen. Gele taxi's. Zo zie ik het voor me. En als je er toch bent, kan shoppen geen kwaad :)
Dit lijkt me geweldig maar ook dood en dood eng! Toch zou ik het graag willen! Ook al denk ik als ik daar boven sta ik eigenlijk zo snel mogelijk naar beneden wil en dan bedoel ik niet springend :)
Slapen op het strand met de zeelucht en het geluid van de golven het kampvuur dat spettert en boven je de sterren. Met al mijn vrienden :) Geweldig! Misschien is het in Nederland wel een beetje koud. Maar in Sommige landen is het gewoon mogelijk!
Eigenlijk ben ik helemaal geen fan van tattoo's. Maar een kleine die echt een mooie betekenis heeft. Vind ik erg mooi. Bijvoorbeeld bij je pols of zoals op het plaatje op je voet.
Zingen heb ik altijd al heel erg leuk gevonden. Toen ik klein was ook al. Maar dat betekent niet dat ik het kan :) Daarom zou ik het wel willen leren. Ik geloof wel dat iedereen kan zingen. De ene natuurlijk beter en hoger.
Dit duurt natuurlijk nog heel lang! Maar ooit wil ik 'mama' genoemd worden. Een mens op de wereld zetten.
Hoe leuk is dit! Gewoon vies worden en het maakt ook niks uit :) Maar waar zou je dit moeten doen? Ook dit maakt heel veel troep. In huis kan dit zoiezo niet of je wilt een gekleurde vloer :)
En dan zo heel hard roepen: 'Voedselgevecht!!' En dan begint het! Ik wil dit al heel heel lang! En ik heb geen idee wanneer het ooit zal gebeuren :)
Ik heb geen idee waarom ik dit wil. Gewoon spannend, iets heel nieuws. En ik vind het ook mooi. Misschien komt het ook door Ariana Grande. Ik vind haar haar prachtig!
Ik heb geen  idee met wie :) Maar oud worden met je ware liefde lijkt mij geweldig!
De olifant is al heel lang mijn lievelingsdier. Het lijkt me erg magisch of misschien is dat niet het goede woord. Maar het lijkt me zo geweldig om op een 'wild dier' te rijden. Aan de ene kant ook best spannend :)
Zo'n avontuur die je altijd in films ziet. Bijna gepakt worden, nog ontsnappen en heel hard wegrennen :)
Spannend :)
Ook bij deze heb ik geen idee waarom. Meer omdat het me leuk lijkt en spannend en gezellig. Het ligt denk ik ook wel oké.
Dit is super eng maar ook super stoer! Een soort van vliegen in de lucht! Het lijkt me zo eng maar tegelijk ook zo leuk!
Ik heb dit vaak op filmpjes gezien en in films. Waar het dan heel erg mis gaat en de boos omslaat. Maar hoe cool is dit!?
Dit zegt genoeg denk ik. :)

Ik wil dit al heel lang. Ik heb geen idee wat ik in de brief zou moeten schrijven. Maar ooit ga ik dit doen :)

Dit zijn pas een paar wensen. Ik heb een hele waslijst. Ik denk niet dat alles uit gaat komen. Bijvoorbeeld een dag met One Direction doorbrengen. En een kus krijgen va Zayn. Dat gebeurt denk ik niet dat weet ik, maar het blijven wensen.
Liefs, Claire

Heb jij ook dingen die je graag wilt doen voordat het eindigt? Heb je dezelfde wensen?


2 opmerkingen: