Pagina's

vrijdag 22 maart 2013

Mijn vrijdag.

Tijdje geleden dat ik iets schreef op mijn blog. Najaa tijdje geleden 2 of 3 dagen geloof ik....Maar omdat ik er van overtuigd was elke dag te bloggen baal ik er van. Ik ben er achter gekomen dat ik het best wel druk heb. Allemaal toetsen en huiswerk. Ik ben niet zo goed in inplannen dus meestal leer ik een SO een dag van te voren. Niet echt slim van mij. Maar mijn blog lijd er wel onder ik zal dus niet zoals ik wil elke dag bloggen. Dat lukt me gewoon niet. Mijn hele week is saai en druk. Ik zal jullie mijn dag van vandaag even vertellen :)

Vrijdag is voor mijn echt geen leuke dag, ook al is het de laatste schooldag van de week. Ik moet om 6:45 op en ik zit tot 16:15 op school! Ik heb ook nog eens tussenuur van 80 minuten en in dat tussenuur gaat iedereen naar de Albert Heijn en als ze terug komen vreet ik me dus vol met chocola en chips en koek. Deze vrijdag gelukkig niet :) Ik heb het eerste en tweede uur Spaans, ik had een repetitie dat ging wel goed. Ik moest alleen helemaal voorin gaan zitten en dan bedoel ik ook echt voorin. Ik zat met mijn tafeltje tegen de muur aan waar het bord ook zit :O Ik moest er wel om lachen :) Toen had ik dus tussenuur, ik en een paar vriendinnen (en een vriend) zijn naar de derde verdieping gegaan en de hele tijd geleerd op WRTS. Ik haat Engels leren ik haat het! Daarna heb ik nog pauze en daarna wiskunde. Wiskunde was nog een heel avontuur :)
Ik zit met wiskunde op vastte plekken. Ik zit naast een vriendin van mij erg gezellig dus! Het is altijd heel grappig. Voor ons zitten 2 jongens en achter ons zitten 2 jongens die best wel grappig zijn :) Misschien klinkt dit heel stom maar ik en die vriendin hebben samen een gum we hebben bedacht dat die gum geluk brengt. Een jongen achter ons gaf mijn schrift terug en in dat schrift zat die gum. Hij viel er dus uit en stuiterde op de schoen van die vriendin naar mijn schoen en toen was hij opeens verdwenen! We konden hem nergens meer vinden. We hebben dus het het lesuur gezocht naar een gum......en wat bleek hij zat in de broekspijp van een jongen voor ons. Heel raar....We moesten er wel erg om lachen :) Daarna had ik pauze en daarna drama. Ik word altijd zenuwachtig van drama. Je moet dan improviseren voor de hele klas....Ik ben daar niet zo'n held in. Ik vind het leuk maar ik ben een bangepoeperd. Gelukkig werd ik niet uitgekozen en moesten we verder in groepjes Ppppfhhhhhh! Opluchting!! Ik had daarna Engels.
Die man van Engels mag op de een of andere manier onze klas echt niet. We hadden een SO (die ik slecht heb gemaakt) En daarna werd hij nog een paar keer super boos. Engels lijkt altijd wel uren te duren! Uiteindelijk kwam hij met boeken aanzetten en kregen we allemaal een boek. We moeten dus een Engels boek lezen. Het heet 'The woman who disappeared' Saaaaaaiii!! Eindelijk was ik uit! Ik fiets met een vriendin en een vriend naar huis. Ze hadden zo'n trek dat ze perse naar de Albert Heijn wouden. Dus wij daar naartoe fietsen. Het was zooo koud! Niet normaal gewoon! Ik wachtte buiten met die vriend want je mag niet met rugzak naar binnen :l Toen was het al 16:45 en gingen we eindelijk fietsen. Met tegen wind.....Ijs maar dan ook ijs koud. Ik had wel kitkat :) Maar ik fiets 10 km dus ik vond het super stom .
Toen ik eindelijk thuis was plofte ik op de bank. En dan eindelijk start mijn weekend :) Yeeaahhh! Ik ben meteen begonnen met bloggen.
Een beetje een lange tekst. Hopelijk niet saai. Maar zo gaat mijn vrijdag dus ongeveer. :)
Liefs, Claire

Hoe was jullie vrijdag? Saai of leuk? Had je een lange of korte dag?
Geen opmerkingen:

Een reactie posten