Pagina's

woensdag 27 maart 2013

Mini book haul.

Ik heb jullie al iets van een week geleden gezegd dat ik een paar boekjes had besteld. Zoals beloofd komt daar nu een ´mini book haul´ van. Hopelijk vinden jullie het leuk!
De tapejes zijn niet nieuw maar ik vond het erg leuk staan bij de foto. Als eerst laat ik jullie het boekje ´Q&A a day' zien.
Ik vind dit een onwijs leuk boekje. Het ziet er oud uit en lijkt bijna antiek wat ik erg leuk vind. Het boekje is kleiner dan ik dacht maar wel een handig formaat om mee te nemen. Hij past ook heel makkelijk in je tas.
De zijkant van het boekje is goud een erg mooi detail!
Als je het boekje open doet kan je je naam invullen en staat er deze quote bij. Ik vond hem zelf erg mooi.
Op de achterkant staat dit. De bedoeling van dit boekje is dus dat je elke dag een vraag beantwoord en dat 5 jaar lang. Over sommige vragen moet je even nadenken en sommige weet je zo in te vullen.
Dit zijn een paar voorbeelden van vragen.
En zo zien de bladzijdes eruit. Erg overzichtelijk. Ik ben hier onwijs blij mee!
Dan nu het volgende boekje. Het boekje 'One line a day'
Ook dit is een erg mooi boekje om te zien. En ook dit boekje is kleiner dan ik had gedacht. :)
Dit staat erop de bladzijde als je hem openslaat. De bedoeling van dit boekje is dat je 5 jaar lang een zin opschrijft van je dag, bijvoorbeeld wat je het leukst vond van je dag of wat er is gebeurd. Zo hoef je niet een heel dagboek bij te houden en hele bladzijdes vol te schrijven. Maar hou je het op 1 zin die je dag een beetje beschrijft.
Het boekje ziet er van de binnenkant zo uit. Best leeg maar niet saai. Het is erg overzichtelijk. Ik vind wel dat je best klein moet schrijven omdat de regels erg op elkaar zitten. Maar het kan ook komen doordat ik best wel heel erg groot schrijf.
Ook dit boekje is van de zijkant van de bladzijdes goud. Erg mooi. Ook is het handig dat er een lintje tussen zit zodat je niet elke keer weer helemaal moet zoeken waar je nou bent gebleven.
De achterkant. Staan wat voorbeelden. Ik heb besloten gewoon alles in het Nederlands te schrijven. Ook al is het boekje Engels.
En dan als laatste het boekje: 'Keep calm and have a cupcake'

Ik ben hier ook echt heel blij mee. Ook dit boekje is veel kleiner dan ik dacht. Maar ook weer heel handig mee te nemen.
De bladzijdes zijn erg mooi en voelen ook lekker aan. Er zijn lichtte lijntjes op de bladzijdes.
Achterin het boekje zit een opbergvakje. Dat is ook een pluspunt. Zo kan je briefjes of plaatjes of iets dergelijks opbergen. Dit boekje ga ik voor mijn blog gebruiken. Mijn artikels inplannen en ideeën opbrengen. Super handig!
Dit waren ze ik ben er erg blij mee en ik hoop dat ik het volhoud om de boekjes bij te houden. De boekjes zijn echt een aanrader! En allemaal bij bol.com te krijgen.
Hier de links:
Q&A a day 14,99: http://www.bol.com/Q&AaDay 
One line a day 11,99: http://www.bol.com/OneLineAday
Keep calm and have a cupcake 9,99: http://www.bol.com/KeepCalmAndHaveACupcake

Zeker het geld waard!
Liefs, Claire

3 opmerkingen:

  1. Ik vind de eerste 2 boekjes de leukste!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauww, die eerste twee boekjes zijn erg leuk. En ze zien er ook zo leuk uit. Lijkt me grappig om te doen. Ik vind het een goed idee, zeker iets om te onthouden ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke boekjes, ik hou wel van zulk soort boekjes. Zo ben ik ook weg van de boekjes van Keri Smith. Deze ga ik zeker ook doen.

    BeantwoordenVerwijderen