Pagina's

zaterdag 18 mei 2013

And that's who I am

Deze tag heb ik de laatste tijd veel voorbij zien komen, dus ik dacht laat ik hem ook maar doen! Ik vind het een erg leuke tag en zo komen jullie nog meer over mij te weten :) Dit is best een persoonlijke tag vind ik zelf. De bedoeling van deze tag is dat je plaatjes zoekt die bij jou passen, en dat heb ik gedaan! Ik heb er behoorlijk wat! Over sommige zal ik wat vertellen Dus hier komen ze! I make wishes at 11:11=Ik doe dit altijd ik wacht tot de cijfertjes verspringen

I write fan fiction= Over One Direction schrijf ik veel verhalen meestal ben ik zelf de hoofdpersoon met One Direction.
 I wish I hadn't grown up so quickly= Ik heb dit heel erg. In mijn hoofd is klein zijn zo veel leuker! Lekker spelen lekker doen wat je wilt.
I'm always biting my lips= Altijd als ik bang ben als ik zenuwachtig ben als ik moet lachen.
I cry easily= Ik huil heel snel. Als iemand een stomme opmerking maakt moet ik mijn tranen al binnen houden. Bij elke film huil ik om elke stomme reden. Zelf bij tekenfilms huil ik. Ik huil al als ik denk dat er iemand dood gaat. Ik huil zogezegd om alles.

 

I believe in aliens= Misschien klinkt dit heel raar maar ik geloof niet dat de aarde de enige planeet is waar leven is. 
I fear dead= Misschien ben ik hier wel bangst voor. Iemand verliezen de dood zelf. Ik wil er nooit over nadenken en ik probeer het woord te vermijden. Ook al weet ik dat het bij het leven hoort.


I get addicted easily= Ik raak snel verslaafd aan een computersite. Ik speelde een tijdje (vroeger) alleen nog maar Habbo. Toen een periode later alleen nog maar Gosupermodel. En nu ben ik weer veel te vinden op WeHeartIt.

 I'm nice to everyone= Ik vind dat stom om over mezelf te zeggen. Maar dit is wat iedereen altijd tegen me 
zegt. Jongens en meisjes.
 Dit was het alweer. Ik ben hier echt een tijd mee bezig geweest. Ik hoop dat jullie het leuk vonden :)
Liefs, Claire

Herken jij jezelf hierin? Of ben je heel anders?

1 opmerking:

  1. Heel leuk! Ik herken mezelf in het schrijven van fanfictions over one direction :) xxx

    BeantwoordenVerwijderen