Pagina's

zaterdag 1 juni 2013

Dreams

Dromen hebben we allemaal. Maar het leuke vind ik is als je ze onthoud :) Want dromen zijn altijd leuk vind ik. In je dromen gebeuren er altijd dingen die eigenlijk helemaal niet kunnen. Zo 'poef' je zo van het zwembad naar Marokko dat is het leuke! Ik heb een dromenboekje waar ik zoveel mogelijk dromen probeer in te schrijven. Ik wil jullie nu ook een kijkje laten nemen in mijn dromen!

Ik weet niet meer wanneer ik deze dromen heb gedroomd, dus hier komen er een paar. Deze dromen zullen veel gaan over One Direction.


-Ik ging ergens heen met mijn ouders en broer. Toen we daar aankwamen zat Zayn daar (Van One Direction) Hij zat op een stoel en naast hem stond een man. En allemaal meisjes stonden in de rij om een handtekening te vragen. Mijn broer liep helemaal naar voren en vroeg een handtekening omdat ik het niet durfde. Toen zei die man naast Zayn: 'Een handtekening kost 1,80 wil je ook een praatje met hem maken van een minuut dan kost het 2 euro' Dus toen kwam ik opeens aanrennen en ik schreeuwde: 'Nee geen praatje! Geen praatje! (Waarom wou ik geen praatje :( ) Opeens zat er ook een vriendin van mij in de zaal daar. Wij keken elkaar zo grijnzend en knikkend aan. Mijn moeder zei tegen mij: 'Hij lijkt helemaal niet op de foto die je me liet zien' Waarop ik antwoorden: 'Dat doet de make-up, de make-up maakt hem jonger hier heeft hij geen make-up op' (whaat!?)

 Voor de rest staat er nog een heel verhaal bij maar dat bespaar ik jullie.

-Ik zat in de bus en opeens werd ik aangevallen door tijgers. Ik ging me verstoppen en de mensen op me heen ook. Even later waren we weggerend met zijn allen en toen ik weg liep zag ik nog een man vechten met een tijger...

Deze is niet heel erg omdat er niet heel veel gebeurde. Maar het was niet echt leuk.

-Ik was in Italiƫ en ik liep over straat ik luisterde muziek en ik was heel raar en uitgebreid aan het dansen. Ik knalde tegen iemand op en ik zei 'sorry' ik keek omhoog en wat bleek ik liep tegen Harry op. Ik zei 'OMG' en keek om me heen toen zag ik: Zayn, Liam, Niall en Louis en kreeg ik geen lucht meer. Toen opeens was alles weer goed en ging ik allemaal gekke foto's met ze maken duckface en peace. En mijn broer filmde alles.

Echt raar was deze droom. Ik praatte ook Engels in mijn droom.


-Ik was in een restaurant tegenover ons tafeltje zat One Direction. Ik fluisterde naar mijn moeder: 'zal ik ze filmen?' Mijn moeder zei: 'Nee! Zij hebben ook privacy nodig' Opeens was ik op hun concert en ik stond op het podium. Ze gaven me een jurk die ik aan moest doen. Dus ik ging achter een grote pilaar die op het podium stond me omkleden op het podium! Toen gingen ze zingen en ik dansen..... En opeens gingen we de polonaise doen. Daardoor kwam iedereen op het podium en raakte ik ze kwijt. Even later stond ik weer op het podium met een van mijn beste vriendinnen en wij gingen dansen op het liedje: 'One Way Or Another'

Waatt?!

- Ik liep door een bos met mijn klas want we gingen naar het zwembad. Opeens waren we met zijn alle bij mij thuis en mijn huis stond in de brand. Ik schreeuwde: 'Snel we schuilen in de schuur!' Dus iedereen rende naar de schuur. Toen we opeens met zijn allen in de wasmachine gingen zitten.

Geen verklaring mogelijk.

Dit was het! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. 

Het zou fijn zijn als jullie in de comments achter laten wat jullie graag lezen en wat niet. Dan weet ik dat. En wat jullie misschien graag nog willen zien wat ik nog nooit geplaatst heb. Heel erg bedankt als je dat doet :)

Liefs, Claire

Dromen jullie ook veel? Zoja waarover dan?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten