Pagina's

woensdag 3 juli 2013

Update

Jullie denken vast dat ik van de aarde afgevallen ben. Ik heb al zo lang niets meer geschreven. Was zo druk bezig met school en had er gewoon geen zin in, ik ben gewoon lui.

Ook ben ik zo niet tevreden met mijn layout en word ik er soms gek van als iets niet lukt. Zoals de social media buttons die ik nu eindelijk voor elkaar krijg maar niet weet hoe ik ze recht naast elkaar krijg. Ik moet alles nog steeds een beetje leren, maar ik hou niet van dingen leren die ik leuk vind. Dan wil ik het gelijk kunnen. Ik wil mijn blog wat professioneler maar weet niet hoe ik dat moet doen. Ook daar word ik soms gek van dat ik het maar gewoon laat zitten. Dat is natuurlijk geen oplossing.

Ik ga proberen weer veel te bloggen. En ben bezig met een nieuwe layout een layout die echt bij mij past, niet random plaatjes van WeHeartIt. Ook probeer ik een oplossing te vinden voor de social media buttons alles lukt als je er tijd in steekt! Alles is een kwestie van tijd! Hopelijk zijn mijn kleine aantal lezers nog steeds geïnteresseerd in mijn blog. I hope soo!

Liefs, Claire

Geen opmerkingen:

Een reactie posten