Pagina's

maandag 19 augustus 2013

Ik ben terug.

Ja ik ben weer terug. Terug in Nederland. Ik was 3 weken weg, 2 weken in Spanje en 1 week in Frankrijk! HEER-LIJK! De eerste week in Spanje waren we met z'n viertje, de tweede week in Spanje kwamen mijn tante en oom ook. We hadden een huis gehuurd met ontzettend mooi uitzicht over zee! Het waren 2 hele leuke weken! We zijn veel naar het strand geweest en hebben een paar stadjes bezocht! Ik heb best een paar nieuwe kleren gekocht.

 Mijn laatste week was in Frankrijk. Mijn tante en oom hebben daar een huis samen met mijn andere tante en oom en neef. Het is een twee onder 1 kap woning met alles erop en eraan. Ook mijn 2 nichten waren er! Het was ontzettend gezellig! En ik wil terug!!  Ik hoop dat jullie allemaal een hele leuke en fijne vakantie gehad hebben!

Liefs, Claire

1 opmerking:

  1. Leuke blog heb je! Ik kwam erop door je artikel over je fakepennyboard. Ik heb zelf een longboard en vind het heel leuk om te doen. Ook leuk om een blog van iemand van dezelfde leeftijd te lezen. En wauw je layout me so jelly! Ik volg je op Bloglovin! Wil je misschien ook mijn blog bekijken?
    Liefs
    www.xprettythings.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen