Pagina's

zondag 8 juni 2014

Bloggen.

Dit ging toch moeilijker dan ik dacht. En dan bedoel ik het stoppen met bloggen. Het is helemaal niet zo lang geleden dat ik heb gezegd dat ik ging stoppen met bloggen. En toen ik dat schreef dacht ik ook echt dat ik over 2 jaar weer opeens zou beginnen...Nu zijn we iets van 6 maanden verder en opeens begon ik weer de nijging te krijgen op iets te schrijven. In 6 maanden kan er veel gebeuren, maar voor mijn gevoel is er niets gebeurd. De tijd is voorbij gevlogen. Wel is het One Direction concert al bijna en ik ben al zenuwachtig als ik eraan denk. Ook ben ik naar Londen geweest.


Het is precies een week geleden dat ik in Londen was. Ik zit een beetje in een dip opeens. Ik denk omdat Londen zo ontzettend leuk was, en school zo ontzettend stom. Misschien is die stap wat te groot, haha. Gelukkig heb ik nog maar 3 dagen echt les, daarna moet ik nog een toetsweek overleven en dan is het schooljaar eigenlijk voorbij. Ik hoop in de vakantie meer te kunnen bloggen. Misschien springt me dan inspiratie te binnen. Ik denk dat ik maar gewoon soms een artikel schrijf. Als ik er aan toe ben. Zoals nu. Even lekker schrijven. Eigenlijk is het alsof je een brief schrijft, naar het internet. En als je geluk heb reageert iemand. En dat maakt me ontzettend blij. Het feit dat iemand de tijd neemt mijn artikel te lezen! Ik zag dat mijn artikel 'Fake Pennyboard' al iets van 1700 keer is bekeken! Dat is waanzinnig!

Ik denk dat mijn artikels (of is het artikelen?) de volgende keren meer gaan over mijn leven. En wat me bezig houdt. Hopelijk tot snel!

Fijne Pinksteren iedereen!

Liefs, Claire

1 opmerking:

  1. Ik ga over 5 dagen naar Londen !! (ik hoop dat je het nog leest ;)) Liefs, Evelijn (liveandlovepeople.weebly.com)

    BeantwoordenVerwijderen