Pagina's

donderdag 11 april 2013

All Stars

All-stars zijn zo leuk! :) Hier begin ik mijn artikel mee. Omdat het min of meer een feit is. Ze zijn er in allerlei kleuren en ik vind ze allemaal geweldig! Zeker voor de zomer en het warme weer dat er hopelijk snel aankomt. Leuke shorts en daaronder leuke all-stars lekker stoer! Maar ook zijn all Stars super leuk onder een jurkje. Ik kijk al helemaal naar de zomer uit! Op dit moment heb ik een dikke trui uit de kast gepakt omdat ik het koud had. Laat de zomer maar komen.
Ik vind dit plaatje geweldig! I want I want! Ik krijg er zo'n hebberig gevoel van. Ikzelf heb niet echt veel alL stars gehad. Ik heb alleen blauwe gehad en ik heb nu een soort van roze met een extra veter. Ik kon er geen plaatje van vinden. Deze zomer krijg ik de crème witte. Ik twijfel nog een beetje tussen de crème en de witte. De witte worden zo snel vies maar de crème vind ik op de 1 of andere manier een beetje geel lijken. Of ligt dat gewoon aan mij?

All-stars zijn overal leuk bij! Ik word er helemaal opgewonden van. Je hoort de laatste tijd iedereen over all Stars bij mij op school zovan: 'Welke kleur wil jij?' 'Ik neem de gele' 'Oh wat leuk! Ik neem de zwarte' Dan kom ik zo van: 'Ik wil heel graag de crème wittte' Met mijn happy face. Ik neem de lage. Die vind ik persoonlijk leuker voor de zomer. Ik kan niet wachten tot ik ze in handen heb! En trots met mijn all Stars door de straat fiets. Met de zon op mijn gezicht en een bruine huid. :D Ik droom.


Nog even een ander berichtje: 
Laatst zei ik dat ik weer veel ging bloggen. Mijn probleem is school. Ik ben er best veel mee bezig en als ik dan eindelijk tijd heb heb ik geen zin. Laatst begon ik vol goede moed foto's te maken. Wat blijkt is mijn camera leeg en moeten er nieuwe batterijen in. Heb ik weer. Ik kijken tussen mijn ideeën, maar nee hoor overal had ik foto's voor nodig. En er waren geen batterijen meer in huis. Ik wil niet heel zeurderig over komen en ik probeer. Maar soms lukt het proberen niet. Ik zal zo veel bloggen niet alleen voor jullie maar ook voor mezelf. Ik vind het leuk om mijn zelf geschreven tekst op internet te zien staan. En dat mensen tijd nemen om het te lezen. Naja tijd zich intereseren. Hopelijk maak ik snel weer nieuwe artikels. 

Liefs,
Claire

Heb jij ook all-stars? Of wil je nieuwe?

4 opmerkingen:

 1. Leuk! Ik heb roze hoge all-stars, ik denk dat ik nu witte vans ga halen :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de creme juist iets leuker dan de witte! :)
  Zelf heb ik limited edition art allstars en 2 paar Vans. Ik wil er deze zomer nog lage mintgroene allstars bij halen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nice. Ik kan niet genoeg allstars hebben.

  x

  BeantwoordenVerwijderen