Pagina's

woensdag 24 juli 2013

DIY || Best Friend Memory Book.

Laatst bedacht ik samen met mijn beste vriendin Larissa om een herinneringen/ bucketlist boek te maken.
Het koste best veel werk en is nog lang niet af. Dit is niet echt een DIY maar meer een idee. Het is dus nog niet af.


 1. Allereerst heb je een boekje nodig. Kan met lijntjes kan zonder lijntjes dat maakt niet uit. Wij kozen voor zonder lijntjes.

2. Bedenk een leuke naam voor de beginpagina. Wij kozen voor 'Best Friends Book' maar eigenlijk wouden we 'Best Friends Memory Book' helaas paste het woord memory er niet meer bij.


Wij hebben er nog een tekening bij gemaakt maar dat hoeft natuurlijk niet. Je kan in plaats van een tekening er bijvoorbeeld ook een foto van jullie bij plakken.

3. Wij wouden graag alle dingen die we samen nog willen doen erin schrijven. Onze bucket list. Het is een enorm lange lijst en we zijn nog lang niet klaar met opschrijven.


Je kan er plaatjes bij plakken en tekeningetjes bij maken. Onze lijst heeft iets van 200 dingen.

Omdat wij nog niet alles erin hebben geschreven kunnen wij niet verder omdat we niet weten hoeveel bladzijdes we nodig hebben. Maar stap 4 is:

4. De volgende bladzijde gebruik je voor al jullie herinneringen die jullie al beleefd hebben! Heb je er leuke foto's van plak die er dan bij!

5. Telkens als jullie iets van jullie bucket list hebben gedaan maak je er foto's en plak je die erin met een hele samenvatting van hoe het gegaan is. Zo krijg je een boek vol herinneringen!

Ik hoop dat jullie deze DIY leuk vonden! Laat me weten of jij dit ook gaat maken met je best friend. Het zou leuk zijn als je me er dan foto's van stuurt naar mijn e-mail adres :)

Liefs, Claire

Geen opmerkingen:

Een reactie posten