Pagina's

zondag 21 juli 2013

Fake Pennyboard

Ik was al van plan om een 'fake' Pennyboard te gaan kopen bij de Action voor maar 17 euro. Ook bij de Hema hebben ze 'fake' Pennyboards maar die zijn 25 euro en helemaal niet zo goed. Voor degene die niet weten wat een Pennyboard is, een Pennyboard is een soort van klein skateboard. Mijn 'fake' Pennyboard komt van de Toys XL. Benieuwd?


Dit Pennyboard komt dus van de Toys XL en was 19,95 er was namelijk een aanbieding want eigenlijk is hij 40 of 50. Ik vind hem onwijs fijn! Ik heb de witte maar er waren ook nog oranje, paarse en groene.

Ik ben al 1 keer gevallen maar dat hoort er natuurlijk bij. Er zit een soort van patroon op zodat je voet niet uitglijd.

Ik dacht wel: wit word natuurlijk snel vies. Maar alsnog vond ik deze de mooiste.

De wieltjes rollen erg goed, waardoor je als je 2 keer afzet erg lang door rolt. 

Ik ben onwijs blij met mijn 'fake' Pennyboard! En ga deze vakantie heel goed oefenen zodat ik een pro word :) 

Wat vind jij van Pennyboards? Heb jij er ook één? Heb je dan een echte of een neppe? Laat het achter in de comments. 

Liefs, Claire

9 opmerkingen:

 1. Leuk artikel dit! En ook een heel erg mooi 'fake' pennyboard. Helaas ben ik dramatisch met elke soort sport en beweginggedoe, dit is dus niet echt iets voor mij =). xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik skateboard al jaren, ik vind de penny boards niet zo fijn, omdat ze zo klein zijn kun je eigenlijk alleen rijden ;) Verder heb je wel grotere boards, maar die zijn 100 euro, omdat die ook echt voor pro's zijn. Ik ben voorlopig tevreden met mijn skateboard van 60 euro :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hii! Heel erg bedankt voor stukje te plaatsen. Ik ben al heel lang opzoek naar een skateboard. Een normaal skateboard is te lastig { Ik ben geen pro :P } Pennyboard en longboard is met te duur.
  Maar wss koop ik ook een bij de Toys xl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Stuurt die van jou ook zo slecht ?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Was het op de site gummyboard? Want er staat geen pennyboard

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik vin hem echt oerlelijk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  of toch niet??????????????????

  BeantwoordenVerwijderen
 7. lelijke schoenen heeft ze aan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!of toch niet???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen