Pagina's

donderdag 11 juli 2013

Schoolcollectie Hema

Ik vind de Hema een ontzettend leuke winkel! Laatst nam ik een kijkje omdat ik nog een cadeaukaart had en ik was van plan daar tapejes van te kopen, waardoor ik ook gelijk langs de schoolcollectie liep en wat een geweldig leuke collectie heeft Hema deze keer! Ik wou alles kopen! En heb ook best wat gekocht :) Ik ben er vroeg bij met mijn schoolspullen dit jaar!


 Ik probeerde een beetje foto's te maken buiten maar dat werd verstoord door dit lieve beestje.

Allereerst heb ik 4 tapejes gekocht. Ze gaan in setjes van 2. Ik kon echt niet kiezen want ik vond ze allemaal zo leuk!! Maar heb uiteindelijk toch deze 2 setjes gekozen! 
Dan dit hele, hele, hele leuke boekje! Ik vind het bijna zonde om voor school te gebruiken en ben er denk ik al iets anders mee van plan :) Dit is de voorkant:
Als je het boekje openslaat zit er een klein papiertje in. Heel erg schattig! 
Ook zit er in het begin gelijk een soort van mapje waar je bijvoorbeeld briefjes in kan bewaren!
Voor de rest is het boekje gewoon lijntjes.
Dan heb ik deze etiketten.


Dit boekje ben ik in de 'blog wereld' al eerder tegengekomen en ik vond hem gelijk al heel leuk! In mijn belevenis was het alleen een wat groter boekje. 
Ook heb ik deze pennen:
En deze leuke schriften. In het echt zijn de oranje schriften echt fel oranje.
 
Dan *tromgeroffel* mijn agenda! Ik ben er onwijs blij mee! Maar ik weet nog niet zeker of ik deze agenda hou. Ik twijfel tussen die van Blond Amsterdam.
De agenda zit met klittenband vast (dat blauwe bandje) 
Aan de binnenkant zit ook weer zo'n leuk blaadje met tekst.
 De binnenkant is niet heel speciaal. Maar wel overzichtelijk en handig.


Achterin de agenda zit ook weer zo'n mapje.
Dat waren al de spullen die ik gekocht heb! Ik ben er heel erg blij mee! Ik merk dat de Hema veel spullen heeft die kinderen/ tieners leuk vinden. Al deze boekjes en schrijfwaren en stempels doen me enorm denken aan het merk: 'Smash' daar maak ik nog een artikel over. En ook zag ik een skateboard liggen in de Hema precies hetzelfde als de 'pennyboards' Echt onwijs leuk! En ik denk dat ik mijn skateboard daar koop. De Hema is erg slim! 

Beegee (de kat) vind de Hema ook wel een goed idee! Nadat ik klaar was met foto's maken plofte zij lekker neer op de zak om een dutje te doen!
Vinden jullie deze spullen leuk? Weet jij al welke agenda je gaat kopen? En wat vind je van de Hema?

Ik twijfel of ik nog al mijn schoolspullen moet laten zien in een artikel. Zouden jullie dat nog leuk vinden om te zien? Omdat dit al een heel groot deel ervan was.

Liefs, Claire

2 opmerkingen:

  1. Hele leuke spulletjes hebben ze bij de hema! Ik werk bij de hema als bijbaantje, en zie gelijk altijd al de nieuwe spulletjes :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gave schoolspullen ik moet ook nog nieuwe schoolspullen hebben voor dit jaar bedankt dat je dit erop hebt gezet, want nu weet ik waar ik mijn schoolspullen voor dit jaar ga kopen! xx

    BeantwoordenVerwijderen