Pagina's

dinsdag 9 juli 2013

Films I wanna see.

Ik hou van films! Ik kijk ze in de auto en thuis. Het rare vinden mensen dat ik een film enorm vaak kan zien. De film 'LOL' vond ik zo leuk dat ik hem in 2 dagen al 4 of 5 keer had gezien. Gestoord! Maar sommige films kan ik zo vaak kijken als ik wil ze vervelen nooit. Ik heb een hoop films die ik nog wil zien, ook films die eigenlijk al heel oud zijn maar ik heb ze nog nooit gezien. Maar ook films die in de bioscoop draaien. Zorg dat je lekker zit want het zijn er nogal wat.

Om te beginnen met de films die al heel lang uit zijn. Noem me gek maar de film 'The Notebook' heb ik nog nooit gezien. Ik wil hem heel graag kijken. Als ik de trailer kijk word ik er een beetje verdrietig van.


Als tweede de film 'Starstruck' deze film heb ik voor een deel gezien maar ik heb nooit geweten hoe die afloopt. Erg frustrerend.

De film: 'Letters to Juliet' lijkt mij een geweldige film! En ik wil hem nu zien! NU!

De film 'The last song' wil ik ook heel graag zien.


 De film 'Bride Wars'

De film 'Verliefd op Ibizia' is nu ook te koop op DVD.

De film 'fun size'

'Another Cinderella story'
 
 De film van Hannah Montana. Heeft die eigenlijk een naam.

De film 'You Again'
'The Winning Season' 


En als laatste de film: 'Wild Child' Deze film is al zo oud en ik heb hem nog nooit helemaal gezien..

Dan nu de film uit de bioscoop: 
Is de film 'Spijt!' ik heb het boek gelezen en ik weet hoe enorm zielig hij is. Ik ga zeker weten enorm hard huilen. Ik krijg kippenvel als ik de trailer bekijk.

Dit waren alle films! Ik hoop dat het niet te lang was. Ken jij alle films al? En welke wil jij ook graag zien? Of heb je al gezien? 
Liefs, Claire

1 opmerking:

  1. Leuke films, ik wil ook heel graag the Notebook, Spijt en Letters to Juliet. Van mijzelf wil ik ook graag Les Miserables en Dear John zien. xxMarije

    BeantwoordenVerwijderen