Pagina's

maandag 8 juli 2013

Travel Journal.

Ik ben gek op boekjes, ik heb er zoveel! De meeste boekjes hebben wel een onderwerp zoals mijn dromenboekje, dagboek, Creative Journal en dus ook mijn Travel Journal. Een jaar geleden kwam ik dit tegen op de site Girlscene. Ik was zo enthousiast dat ik gelijk naar Hema ben gerend om het perfecte boekje te komen. Ik geef jullie een kijkje in mijn ´Travel Journal´


De voorkant heb ik zelf helemaal beplakt met plaatje uit tijdschriften. Het boekje komt dus van de Hema. 
Vorig jaar nam ik dit boekje mee. Niet met heel veel succes want ik ben er na 1 of 2 dagen alweer mee gestopt, geen zin. Ik begon helemaal leuk :)

Ik schreef de tekst op een ander blaadje en plakte het daarna vast met 'washi tape' 


Er zitten allemaal bonnetjes en kaartjes in. 
Ik beschreef alles per detail waardoor 1 dag super veel schrijf werk was.
Al deze bladzijdes zijn van 1 dag. Ik heb het ook maar 1 dag volgehouden.....
Want de volgende dag gebeurde dit:
Leeg! Het enige dat er staat is: Zaterdag. Ik heb geen idee wat we toen hebben gedaan. Ik heb niet super veel geschreven wat ik jammer vind. Ik vind het heel leuk om het nu terug te lezen. Deze vakantie maar eens proberen het vol te houden! 

Het is me 1 keer gelukt om een boekje helemaal vol te krijgen! Samen met een vriendin had ik afgesproken om onze vakantie bij te houden en na de vakantie te wisselen van boekje! Ik heb daardoor elke dag geschreven omdat ik het wou afkrijgen! Ik had motivatie om door te gaan! Omdat dat deze keer niet was ben ik er mee gestopt. Ik heb het boekje van die vriendin nooit gezien.....Zij mijne wel.

Liefs, Claire

2 opmerkingen:

 1. Wat een superleuk idee! Misschien dat ik dit deze zomer ook ga doen, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. echt een top idee! Ik ga eerdaags met me vriend op vakantie en vind het dan wel leuk om het echt allemaal echt te onthouden. En dit zou dan een heel goede oplossing kunnen zijn!! Ik ga het onthouden denk dat ik daar ook aan ga beginnen haha!

  volg je me terug?

  Liefs robin,

  www.jesuisrobiin.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen