Pagina's

donderdag 18 juli 2013

Smash stuff*

Gister zagen jullie de Smash boeken wat natuurlijk heel erg leuk is maar dit artikel gaat over de Smash spulletjes die je kan gebruiken in je boek. Ik heb er best een hoop.Om te beginnen met de Smash boekjes.


 Toen ik dit ging bestellen bestelde ik alle kleuren, ik weet niet of er inmiddels alweer meer kleuren zijn. Zoals je kan zien heeft elk boekjes een thema. De ene familie, reizen, favoriete persoon, quotes, enz. De papiertjes die in de boekjes zitten kun je eruit scheuren om ze in je Smash book te plakken.

 
Ik laat niet alle boekjes van de binnenkant zien want anders duurt dit heel lang. Ik laat jullie deze boekjes zien:


Eerst het rode boekje is 'favoriete persoon'
Het blauwe boekjes is het 'reizen' boekje.

 Dan de stempel. Ik vind dit zo onwijs leuk! Maar ze zijn nu ook bij de Hema te koop.


Dit zijn mapjes waar je bijvoorbeeld briefjes in kan doen. Dan een soort van agenda blaadje:En willekeurige spulletjes:Dit zijn een soort van plak papiertjes:

 

Dit is een ding dat je aan de zijkant of bovenkant van een bladzijde kan doen.


Dit zijn afscheur papiertje die je met lijm op moet plakken.


En dit zijn bandjes op je boek bij elkaar te houden.


Deze pen krijg je bij elk boek. De ene kant is een pen en de andere kant is lijn. Ik heb hem ook nog met een roze pen. Ik was er vergeten een foto van te maken dus hier een plaatje van internet.
Dit waren alle spulletjes die ik van het merk Smash heb. Ik vind het een onwijs leuk merk! En er zijn heel veel look a likes te vinden bij de Hema. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien. Wil je deze spullen ook bestellen? Ze zijn te bestellen op de site: http://www.scrapbookdepot.nl/
Een betrouwbare site.

Liefs, Claire

2 opmerkingen:

  1. Wat een geweldige spulletjes heb je gekocht zeg! Ik zou me hier zooo mee kunnen vermaken, lekker knutselen, schrijven, stempelen; heerlijk! :) Ik ben je gaan volgen. :) xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit ziet er echt geweldig uit! Ik volg je, volg je terug?
    www.fashionskillsforyou.blogspot.com
    liefs.

    BeantwoordenVerwijderen