Pagina's

vrijdag 6 februari 2015

Sportkalender.

Sporten. Het is een hele opgave om dat vol te houden. En dan heb ik het nog geen eens over het gezond eten. Wat eigenlijk betekent: proberen al het snoep, koek, chocola, taartjes te weerstaan. Ik vind het persoonlijk heel erg lastig om gemotiveerd te blijven. Het ene moment denk ik: "ik ga er helemaal voor! Ik ga nu rennen! Ik ga het volhouden!" Maar het andere moment denk ik: "What ever geef me die drop." Tot dat ik opeens het artikel las van www.jenniefromtheblog.com zij had het geweldige idee om een sportkalender te maken!Ik vond het idee van Jennie zo leuk dat ik het zelf ook heb gemaakt! Ik heb er wel mijn eigen draai aan gegeven. Ik begon met een hoop knutselspullen te pakken en zo werd mijn bureau al gauw een troep. Een gezellige troep.


Jennie gebruikt een echte kalender. Ik was dat eerst ook van plan. Maar in huis hadden we nergens een kalender en er een kopen leek me zonde. Want stel ik haak toch weer af. Dit boekje had ik nog liggen omdat ik het ooit gekocht had. (Ja ik heb een boekjesverslaving) Dit boekje komt van de Hema en ik vind het ook wel een toepasselijke tekst!


Ik begon eerst met de vakjes te tekenen (wat ik een rot klus vond) Daarna kwam het leuke pas! Het versieren met motiverende plaatjes en teksten! Ik heb niet net als Jennie een sticker gedaan. Ik gebruik bij elke activiteit die ik verricht een ander soort 'iets'. In mijn geval een stempel en een paillet. Zo kan ik aan het eind van de week goed zien wat ik allemaal gedaan heb.
Zo als je ziet heb ik nog niet echt veel gedaan deze maand... Gelukkig fiets ik wel elke dag 10 km naar school en terug. Ik hoop door deze kalender een beetje gemotiveerd te blijven om door te gaan.
Alle credits gaan natuurlijk naar Jennie! Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben!

Sport jij veel? En ga jij dit idee ook doen?

Liefs, Claire

2 opmerkingen: