Pagina's

zaterdag 16 maart 2013

Journals.

Ik was een beetje plaatjes aan het kijken op WeHeartIt toen ik een super leuk plaatje tegen kwam. Ik drukte gelijk op het 'like' knopje. Eigenlijk werd mijn aandacht gelijk getrokken naar het boekje. Ik ben geobsedeerd door boekjes die er leuk uit zien. Toen dacht ik opeens dat moet ik hebben :) Ik was al opzoek naar een boekje voor mijn blog en dit vond ik perfect! En ik zocht het gelijk op!
Ik op bol.com kijken en ja hoor daar stond hij! Ik helemaal blij! Maar ik kon geen binnenkant foto's zien. Ik las ergens dat het een boekje vol quotes stond? Ook leuk. Ik weet nog steeds niet zeker wat voor boekje het nou is maar ik koop hem :) Ik was een beetje aan het surfen op internet over 'boekjes' en 'journals' toen ik opeens dit leuke boekje tegen kwam!
Ik was gelijk enthousiast! En ik weer op zoeken en ja hoor ook bij bol.com! Ik ga ze bestellen allebei. Als ik ze binnen heb zal ik er meer over vertellen. Mijn dag/ avond kon niet meer stuk toen ik ook nog dit boekje tegen kwam:
Geweldig! En weer was ik enorm enthousiast! Ik weer opzoeken en je raad het al :) Weer te krijgen bij bol.com! Ik bestel ze alle drie. Als ik ze binnen krijg zal ik er een mini book haul over maken :)
Misschien ken je deze boekjes al of misschien heb je zelf zo'n boekje dan weet je al hoe leuk het is! Kan je niet wachten tot mijn 'mini book haul' zoek het dan op op internet :) Ik wed dat als je van journals houd je mondje gaat glimlachen :)
Liefs, Claire

Ken jij deze boekjes al? Wil je ze zelf ook? Of vind je het maar stom?


2 opmerkingen: