Pagina's

zaterdag 23 maart 2013

Shoplog Primark!

Kleding, ik hou ervan! Ikzelf koop het niet vaak. Geen tijd laat uit met school en in het weekend komt het er gewoon niet van. Maar bof ik even dat ik een super lieve moeder heb die precies weet wat ik leuk vind en de kleding die ik wil voor me mee neemt als ik op school zit. Dan kom ik thuis en staat er een Primark tas op mijn kamer. HAPPY! :) Ik laat jullie zien wat ik heb.
Natuurlijk was de zak gescheurd hahah. Niet dat er heel veel in zat maar dat gebeurd altijd.
Dit zijn de vier aankopen:
Ik heb ook nog een trui maar die zit in de was. Ik heb hem nog niet gedragen maar ik vind dat de kleding van Primark vaak stinkt....
Sorry dat deze foto niet recht is. Je moet even je hoofd draaien. Ik heb twee high waisted shorts. Ze zijn niet super hoog maar ik vind dit leuk. Eerst had ik in plaats van die streepjes een short met zwart witte strepen. Ik persoonlijk vind die zwart witte die ik eerst had leuker, maar helaas was die te klein en niet meer in mijn maat. Deze vind ik ook erg leuk!
Een foto van dichtbij zo zie je de kleur beter. Het is oranje met blauw achtig. Erg leuk! De randjes zijn omgevouwen zo als je op de foto ziet. Deze is 11 euro.
Weer sorry voor het draaien van je hoofd. Hier zie je nog hoe de spijker short sluit. Met knopen erg leuk! Deze is 9 euro.
Dit is een simpel blauw blouseje. Hij is erg lang en van achter langer dan van voor. Dat vind ik erg leuk! Hij is 8 euro.
Dan als laatste dit blouseje waar ik super blij mee ben! Ik vind hem super leuk met die bloemetjes en ik kan niet wachten tot dat ik hem kan dragen! Deze was 10 euro.
Hier nog een detail foto van de bloemetjes!

Hopelijk vonden jullie het leuk!
Liefs, Claire

Hou jij van de Primark? Of is het niet jou stijl? Vind je deze kleren leuk? Of niet?

4 opmerkingen:

 1. Hele leuke dingetjes! En handig zeg, zo'n moeder!

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuke dingetjes! Alleen jammer dat je niet even de moeite neemt om je foto's te draaien..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sorry, de volgende keer zal ik de foto´s wel draaien. Ik ben er alleen nog niet zo handig in...En zo erg was is het toch niet...

  BeantwoordenVerwijderen